Myyjät

Paikalliset toimijat, käsityöt, lahjatarvikkeet & design

Joulutorilla on yhteensä 12 myyjää

Unelmapuoti
to-su
Unelma Puodista löytyy n. 20 suomalaisen käsityöläisen ja pienyrittäjän tuotteita ympäri Suomea.

Annensoppi
to-pe 10-20 & la-su 12-20
Annensoppi on Helsingin vanhin matkamuistomyymälä Etu-Töölössä, Temppeliaukion kirkon vieressä. Aloitimme toimintamme vuonna 1980, mistä lähtien olemme palvelleet matkailijoita läheltä ja kaukaa. Olemme mukana joulutorilla joka päivä, joten tervetuloa tekemään löytöjä!

Lena Nisula
To-pe 12-20 & la-su 10-20
Töölöläinen Lena myy torilla kauniita käsitöitään.
”Olen eläkkeellä oleva lastentarhanopettaja ja käsityöt ovat ’intohimoni’. Välillä ompelen, huovutan, ja virkaan. Teen loru- ja riimikortteja myös korttiaskartelu on lähellä sydäntäni. Kokoajan jokin työ on tekeillä, eikä vapaa-ajan ongelmia ole.”

Jeaneten jujuja
La-su klo 10-20
Jeanette on nuori yrittäjä ja käsityöläinen Töölöstä.
Hän tuo joulutorille mukanaan mm. Käsintehtyjä heijastavia tuotteita, kauratyynyjä, sekä hiusdonitseja ja pantoja.

Camille Navarro & Sini Siekkinen
To-pe 12-20
Töölöläiset Camille ja Sini myyvät joulutorilla upeita käsintehtyjä asusteita, joissa on hyödynnetty kaunista kattausta värejä ja aitoja kukkia. Valikoimasta löytyy tuotteita kaikenikäisille – korvakoruja, kirjanmerkkejä, hiuspinnejä, heijastimia, avaimenperiä yms.

Aurora Decorari
to-pe 10-20 & la-su 12-20

Aurora Decorari valmistaa gobeliinikankaasta upeita ja kestäviä kasseja, tyynynpäällisiä, kukkaroita ja pussukoita. Tuotteissa seikkailevat niin Muumit kuin suomalaisen maalaustaiteen mestariteokset. Kotimaassa valmistetaan lisäksi tarjottimet, lasinaluset, leikkuulaudat, kortit, vihkot. Valikoimassa myös VAJA Finlandin Porvoossa valmistetut upeat mukit ja muut, Muumi-dvd:t, Adult Gorilla -ajatuskortit, taidepalapelit ja paljon muuta kivaa lahjakonttiin.
Aurora sijaitsee Taka-Töölössä osoitteessa Linnankoskenkatu 5

Tenho Design Factory
to-pe 10-20 & la-su 12-20

Tweed- ja huonekalumyymälä Tenho Design Factory sijaitsee Töölön sydämessä, Temppelikatu 8:ssa. Yrittäjä Satu Särkijärvi suunnittelee Lahdessa ommeltuja tweed-takkeja ja -housuja. Brittilehti Financial Times esitteli Tenho Design Factoryn LP-levykaapit keväällä 2021 ja samasta kynästä tulevat myös koivuiset sähköpöydät – Made in Finland. Kodikkaasta kivjalkamyymälästä löytyvät irlantilaiset tweed-lakit ja -liivit sekä LP-levyjä ja hauskoja sisustustuotteita.

SOS-hieronta
to 16.12. klo 12 eteenpäin
Olen Soile Savolainen, töölöläinen yrittäjä, vuodesta 2007, toiminimellä Hieronta-SOS. Olen koulutettu hieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja & DNT. Vastaanottoni sijaitsee Töölöntullinkatu 7 A:ssa katutason liiketilassa.
Palvelujani ovat mm. hieronnat, kalevalainen jäsenkorjaus, akupunktio ja kuivaneulaus eli Dry Needling. Viimeisimpänä oppina purulihashieronta.
Lisätietoja löydät sivuiltani: www.hierontasos.fi.
Löydät minut myös facebookista ja instasta sekä torstaina 16.12.2021 klo 12-> Töölön Joulutorilta! Tule keskustelemaan hoidoista, varaamaan aikaa, hankkimaan lahjakortti tai muu lahjus joulupukin konttiin, nähdään torilla!

Taavy ry

la 18.12. klo 12 eteenpäin
Taavy eli Töölön ala-asteen vanhempainyhdistys ry toimii aktiivisesti järjestäen paljon toimintaa Töölön ala-asteen lasten hyväksi.Myynnissä mm. kangaskasseja. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!


Ruoka ja juoma

Glögiterassi – B5 Black
Töölöläinen B5 Black toteuttaa joulutorille tunnelmallisen katetun glögiterassin. Jos glögihammasta kolottaa, suuntaa nokka joulutorin viralliselle glögiterassille. Terassi sijaitsee torin keskellä aivan esiintymislavan vieressä, joten glögiä siemaillessa pääset seuraamaan ohjelmaa lämpölamppujen alta.

Delitaste – Juustoauto
La klo 10-19
Su klo 10-18
Deli Tasten autosta löydät juustot tunnelmallisiin illanistujaisiin, lämpimiin juustoruokiin sekä aamiaispöytään. Valikoimassa on paljon vaihtuvia kauden juustoja sekä kyytipojaksi soveltuvia salameja, erikoispastoja, keksejä, kylmäsavustettua ankan rintaa, sekä ihania maksapateita.

Kirsi Asposalo
Su  klo 10-20
Tarjolla on Töölössä valmistettuja artesaaniherkkuja, muun muassa hapanjuurileipää ja piparkakkutaikinaa. Tuotteissa käytetään mm. pientilojen luomujauhoja, luomukananmunia ja aitoa voita. Tuotteet ovat laktoosittomia.Ole yhteydessä: toolonjoulutori@gmail.com